zondag 15 augustus 2010

Wisseling van de wacht.

Afgelopen weekend was het een komen en gaan van mensen. Hanja (in het midden van de foto met rode trui) is terug naar Nederland. Ze heeft een half jaar bij Nairobits/Mamabits gewerkt en mij wegwijs gemaakt in Nairobi en bij Nairobits. We deden super veel dingen samen, Nairobi zal wel een beetje veranderen zonder haar... Voor haar afscheid hebben we deze foto gemaakt van (bijna) al onze collega's, zijn we uit eten geweest met z'n allen en tot laat in de avond gedanst. Ook Ariane is terug naar NL. Zij heeft hier een half jaar gestudeerd en haar bachelor scriptie geschreven. Hun afscheid was reden om veel te veel uit te gaan en te weinig te slapen. Het voelde een beetje als in m'n studenten tijd. Nachtjes doorhalen enzo... omdat we twee dagen achter elkaar tot laat uit zijn gegaan en vervolgens 's ochtends vroeg (5:30u) naar het vliegtuig zijn gegaan om ze weg te brengen.

Zaterdag avond zijn Harry en Bart aangekomen in Nairobi, zij gaan Mount Kenia beklimmen en als het goed is een nieuwe route openen. De avond dat ze aankwamen was er een afscheids feestje van nog een Nederlands meisje, Marjolein, die terug naar NL gaat. Zij heeft hier 4 jaar gewoond en is getrouwd met een Keniaan. Haar man had een surprise feest georganiseerd. Harry en Bart vielen met hun neus in de boter en hebben zich bijzonder goed vermaakt, met alle billen schuddende Keniaanse vrouwen.... ;-)
Vanmorgen zijn ze vertrokken richting Mount Kenia. Ze boden aan dat ik met ze mee kon gaan, helaas kan dit niet door de werk-verpichtingen hier. Erg jammer. Maar hoop dat ik de berg op een ander moment kan beklimmen.

3 opmerkingen:

  1. Ha die Simon en Evelien,
    Fijn om te lezen dat alles goed en leuk is!
    Hier is ook alles prima.
    Na 3 weken ploeteren heb ik de topper van de Nederlandse Big 5 (mol in het gras) gevangen,
    liefs,
    Liesbeth en Henk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Evelien,

    Leuk om al je verhalen te lezen! Is het Bart gelukt om Mount Kenia te beklimmen? Ik ken hem nog van vroeger, hij is een ex van Marlies. Geniet van je tijd in Kenia en hopelijk zien we elkaar daarna weer.

    Groetjes,
    Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Laura,

    Leuk om een berichtje van je te krijgen!
    Het is Harry en Bart helaas niet gelukt om Mount Kenia te beklimmen. Het weer was te slecht, dus zijn ze eerder naar beneden gekomen. Grappig dat Bart een ex van Marlies is...

    Hoe gaat het met de promotie?

    Tot in NL!!

    Groetjes Evelien

    BeantwoordenVerwijderen